Terrasvloer Eindhoven

In de buurt genaamd Hanevoet hebben onze tegelzetters een prachtige terrasvloer gemaakt van natuursteen flagstones

Flagstone terrasvloer van leisteen

Onze tegelzetters hebben recent een prachtige natuursteen terrasvloer in de uitvoering flagstones gelegd. Deze leisteen tegel dient zich uitermate goed voor voor het aanleggen van een terras. Met zijn rustieke en bourgondische uitstraling vonden wij dit dan ook een prachtig project met uiteindelijk een geweldig eind resultaat waar we erg trots op zijn.

Wat kost het aanleggen van een Flagstone terrasvloer?

Flagstones zijn er in vele verschillende varianten. De prijs van een vierkante meter flagstones ligt gemiddeld tussen de €40,- en €60,- per m². Voor het legwerk door onze tegelzetter moet u denken aan prijzen van €55,- tot €75,- per m². In deze ”legprijs” zijn materialen zoals zand, cement en voegmiddel inbegrepen. Voorbeeld: U heeft een vloer van 50m². De Totaalprijs voor het aankopen van de tegels en het legwerk van een tegelzetter komt hierbij gemiddeld tussen de €4750,- en €6750,-

Gratis adviesgesprek

Wilt u graag een advies gesprek met onze tegelzetter expert waarin we uw wensen samen doornemen en bekijken hoe uw wanden het beste kunnen worden betegeld? Dan komen wij gratis hiervoor bij u langs. We zullen u dan voorzien van het nodige advies en daarnaast maken we direct een accurate en vrijblijvende offerte voor u op voor de wanden die u wil laten betegelen.

Klik hier om nu telefonisch contact met ons op te nemen, of klik op onderstaande button om het persoonlijk adviesgesprek aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kennisbank van De Tegelzetter Expert