Tegelwerken

Voor alle voorkomende tegelwerken bent u bij ons op het juiste adres.

Tegelwerken

Voor alle voorkomende tegelwerken bent u bij ons op het juiste adres.

Tegelwerken uit laten voeren door een vakkundige tegelzetter

Voor alle voorkomende tegelwerken bent u bij De Tegelzetter Expert aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het betegelen van badkamers, terrasvloeren en overige wand en vloer tegelwerken.

 

Wij plaatsen zowel natuursteen als keramische vloeren en wij geven op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden maar liefst 10 jaar garantie . Ook kunt u bij ons terecht voor het laten egaliseren van ondervloeren, muren en het plaatsen van vloerverwarming.

 

Doordat we meer dan 40 jaar ervaring hebben in alle voorkomende tegelwerken en uitsluitend met de beste producten werken, kunnen wij u garanderen dat het resultaat altijd perfect is waardoor u zorgeloos kunt genieten van een prachtig betegelde badkamer, keuken of terras! Neem voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Indicatieve offerte aanvragen

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Uw telefoon nr*

  VloerWandBadkamerTerras

  NatuursteenKeramisch

  Indicatieve offerte aanvragen

  klik nu hier om een indicatieve offerte aan te vragen

   Uw naam*

   Uw e-mail*

   Uw telefoon nr*

   VloerWandBadkamerTerras

   NatuursteenKeramisch

   Gratis adviesgesprek en offerte.

   Wij komen gratis bij u langs voor een adviesgesprek. We kunnen dan samen met u bekijken wat voor tegelwerken u precies uit wil laten voeren en wat precies uw wensen zijn. Op basis hiervan kunnen wij metingen verrichten en een accurate offerte voor u opmaken. Klik nu op onderstaande button om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

   Waarom De Tegelzetter Expert?

   Onze Diensten

   Tegelzetter voor vloertegels

   Vloeren

   Onze tegelzetters kunnen vakkundig de vloer bij uw woning in Helmond voor u betegelen met natuursteen of keramische tegels naar keuze. Neem vandaag nog contact met ons op.

   tegelzetter voor wandtegels

   Wanden

   Heeft u een nieuwe woning in Helmond of bent u wellicht voor uw bestaande wanden opzoek naar een tegelzetter? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bekijk nu wat we voor u kunnen betekenen.

   Tegelzetter voor badkamer

   Badkamers

   Uw badkamer laten renoveren, of wilt u wellicht een nieuwe badkamer laten maken in uw woning in Helmond? Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij dit vakkundig voor u betegelen.

   tegelzetter voor terrasvloer

   Terrassen

   Terrassen aanleggen is een werk voor experts. Wilt u uw terras laten betegelen bij uw woning in Helmond en bent u opzoek naar een vakkundige tegelzetter? klik dan nu op onderstaande button.