Kennisbank: Vloer betegelen

Kennisbank: Vloer betegelen

Wat kost het betegelen van een vloer per m²?

De m² prijs voor het laten betegelen van een vloer is van meerdere factoren afhankelijk, maar wat kost het betegelen van een vloer per m² nu precies? we leggen het hieronder voor je uit.

 

de m² prijs voor het laten betegelen van jouw vloer word bepaald door zaken zoals: 

Zoals je ziet in bovenstaande lijst kan de prijs erg variëren op basis van enkele kenmerken van de klus. Om een precieze m² prijs te kunnen laten bepalen voor het laten betegelen van jouw vloer is het dus altijd verstandig om een offerte aan te vragen zodat een tegelzetter expert de klus kan komen bekijken en een accurate m² prijs op kan geven. Wil je toch graag een idee krijgen van wat de mogelijke kosten kunnen gaan worden voor het betegelen van jouw vloer dan kun je hieronder een overzicht vinden met van en tot prijzen per m² voor het betegelen van een vloer.

Kosten per m² voor het laten betegelen van een natuursteen vloer:

Kosten per m² voor het laten betegelen van een keramische vloer:

Gratis adviesgesprek?

Onze tegelzetter expert komt graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen samen door te nemen en te bekijken hoe de tegelwerken het beste kunnen worden uitgevoerd. Hij zal u dan ook direct voorzien van een passend advies en tevens een accurate en vrijblijvende offerte uitbrengen voor de tegelwerken die u uit wil laten voeren.