Kennisbank: Tegelzetter

Kennisbank: Tegelzetter

Wat kost een tegelzetter per uur?

de uurtarieven van een tegelzetter kunnen erg variëren. De uurtarieven zijn vaak gebaseerd op het soort tegelwerken en de ervaring van de betreffende tegelzetter. Zo rekent een tegelzetter die al 20 jaar in het vak zit en echt alle kneepjes beheerst een hoger uurtarief dan een tegelzetter die het pas 3 jaar doet en dus ook langer bezig is met de tegelwerken.

 

Waarom wij geen voorstander zijn van opdrachten op basis van uurtarieven. Als je een tegelzetter inschakelt per uur weet je van te voren eigenlijk niet waar je aan toe bent en weet je pas was je echt moet betalen als de klus helemaal klaar is. daarnaast heb je geen grip op het tempo van een tegelzetter waardoor de kosten al snel uit de hand kunnen lopen. 

 

Ons advies, schakel geen tegelzetter in die op uurbasis werkt. schakel liever een tegelzetter in die met een m² prijs of totaalprijs werkt. Zo weet je van te voren wat de tegelwerkzaamheden gaan kosten en kom je niet voor verrassingen te staan. Wil je toch een tegelzetter inschakelen op uurbasis dan vind je hieronder de gemiddelde uurprijzen die momenteel worden gehanteerd door de meeste tegelzetters.

Gemiddelde tegelzetter kosten per uur:

Gratis adviesgesprek?

Onze tegelzetter expert komt graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen samen door te nemen en te bekijken hoe de tegelwerken het beste kunnen worden uitgevoerd. Hij zal u dan ook direct voorzien van een passend advies en tevens een accurate en vrijblijvende offerte uitbrengen voor de tegelwerken die u uit wil laten voeren.