Kennisbank: Tegelzetter

Kennisbank: Tegelzetter

Waarom een tegelzetter inschakelen?

Als er tegelwerken moeten worden uitgevoerd ligt het voor veel mensen voor de hand om hier een tegelzetter voor in te schakelen. Maar waarom zou jij juist wel of niet een tegelzetter in moeten schakelen? wij leggen dit hieronder voor je uit. 

 

Je hebt een nieuwe woning gekocht of bent bezig met verbouwingen in je huidige woning en wil graag een wand of vloer opnieuw betegeld hebben. Gaat dit om een klein klusje zoals de achterwand van je keuken of een wc vloertje en ben je een beetje handig? Dan kom je met het bekijken van wat Youtube instructie video’s al een heel eind.

 

Wil je echter grote delen van wanden of bijvoorbeeld je woonkamervloer laten betegelen dan komt er een stuk meer bij kijken en doe je er verstandig aan om dit door een echte vakman uit te laten voeren. Er moet immers met veel zaken rekening worden gehouden en daarnaast zijn de kosten van de tegels en bijkomende materialen bij deze grote oppervlakte dermate groot dat het erg kostbaar word als het resultaat niet goed is en je de vloer opnieuw zou moeten (laten)betegelen.

 

Als je een goede tegelzetter inschakelt ben je verzekerd van kwaliteit, een mooi resultaat en krijg je daar boven op ook nog eens 10 jaar garantie. 

 

Gratis adviesgesprek?

Onze tegelzetter expert komt graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen samen door te nemen en te bekijken hoe de tegelwerken het beste kunnen worden uitgevoerd. Hij zal u dan ook direct voorzien van een passend advies en tevens een accurate en vrijblijvende offerte uitbrengen voor de tegelwerken die u uit wil laten voeren.